Helyi közélet

2015.10.22. 12:45

Vastaps a legendás Grease fővárosi premierjén

Budapest - A Grease film kultuszához méltó budapesti premier óriási sikert aratott.

Budapest - A Grease film kultuszához méltó budapesti premier óriási sikert aratott.

Zsúfolásig telt a nézőtér, a Grease-t október 16-án láthatta Budapesten a közönség. Görgényi Fruzsina a Sandy-t alakító színésznő azonnal elvarázsolta a nézőket, a Danny Zuko-t megformáló Vastag Csaba pedig John Travolta méltó utódjaként remekelt. – Már kicsi koromban is léptem fel színházban, de azzal, hogy egy világhírű musical főszerepét játszhatom el, nagy álmom valósult meg. Úgy érzem, Danny Zukoként ezennel beírtam magam a Grease történelmébe – mosolygott Vastag Csaba. – Megérte a kemény felkészülés és a rengeteg próba. Minden egyes percét élveztem! Boldog vagyok, hogy megmutathattam magam – mondta Görgényi Fruzsina. Tökéletesen alakított Hujber Ferenc is, aki a rádiós dj, Vince Fontaine bőrébe bújt.

Kiss Ramónáért pedig valósággal rajongott a közönség, a színésznő lubickolt a vagány és dögös Rizzo szerepében! Az előadást a darab jogtulajdonosainak képviselői is megnézték. – Az elmúlt 20 évben több mint 200 Grease produkciót láttam: a Broadway-n, a West Enden, Párizsban, Rómában, Melbourne-ben, Varsóban, Szin­gapúrban, Hongkongban és a világ legtöbb nagyvárosában. A péntek esti előadás a Syma Csarnokban azonban az első öt legjobb között volt – mondta Cynthia Mendelsohn kreatív manager. Budapest után Pécs, Szombathely, Győr, Veszprém, Miskolc, Debrecen és Szeged is átélheti az ’50-es évek party hangulatát, hiszen a Grease dübörög tovább, így az év végéig több mint 20 ezer ember láthatja a mozgalmas zenés darabot.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában