Helyi közélet

2015.10.13. 16:10

Szabad-e este a kecó? - Újabb vígjáték a Lovarda színpadán

Debrecen - Lovarda Pódium: szerelmi szálból, bonyodalomból ezúttal sem lesz hiány.

Debrecen - Lovarda Pódium: szerelmi szálból, bonyodalomból ezúttal sem lesz hiány.

Újabb vígjátékkal folytatódik a Lovarda Pódium színházi előadás-sorozat: november 5-én a Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című burleszket láthatja a közönség.

Pajzánkodásra használnák

A múlt heten bemutatott, szerelmi háromszögeket színpadra állító Ki fut a nő után, avagy ki után fut a nő című komédia után újra a könnyed kikapcsolódás kerül a középpontba a Lovardában, szerelmi szálból, bonyodalomból a következő alkalommal sem lesz hiány.

A történet szerint a több éve nyugodt házasságban élő Philipnek teljesen felbolydul az élete, mikor egy szerető által írt levelet talált a nappalijában, feltételezhetően a feleségének címezve. Gyanakvásait tovább növeli, hogy legjobb barátja, Alistair, az élvezetek hajszolásának mestere, még jobban kibillenti főhősünket a megszokott kerékvágásból, ugyanis egyenesen kémkedésre sarkallja Philipet a felesége után. A probléma ott kezdődik, hogy Philip a karrierje legnagyobb lehetősége előtt áll, s egyetlen feladata éppen az lenne, hogy egy kiegyensúlyozott, erkölcsileg sebezhetetlen, megbízható férj képében mutatkozzon befektetője előtt, ami nem tűnik egyszerű küldetésnek, tekintve hogy többen is csak pajzánkodásra használnák az ő nemrégiben felújított lakását.

A kétfelvonásos darab parádés szereposztással érkezik Debrecenbe, a főbb szerepekben Hujber Ferencet, Kiss Ramónát, Gesztesi Károlyt és Bánfalvy Ágit láthatjuk.

HBN-SZL


Az előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók. Online jegyvásárlás: www.jegy.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában