Helyi közélet

2015.10.26. 19:22

Rendel: Csernus Imre

Debrecen – Dr. Csernus Imre pszichiáter november 13-án, pénteken újra Debrecenben rendel: 18 órától a Lovardában találkozhat vele a közönség.

Debrecen – Dr. Csernus Imre pszichiáter november 13-án, pénteken újra Debrecenben rendel: 18 órától a Lovardában találkozhat vele a közönség.

Sikerek és pofonok címmel tart előadást a cívisvárosban a népszerű lélekdoktor, aki minden alkalommal interaktívvá is teszi estjeit, a közönség tagjait szólítja meg, hogy meséljék el problémáikat, amire aztán a szakember is reflektál.

„A mai világban elképesztően sok ajánlatot mondanak nekünk: így legyél boldog, ez a boldogság útja, az vezet a boldogsághoz és még sorolhatnám. Éppen ezért én szintén ajánlatot mondok és utána majd ki-ki eldönti, hogy használja azt vagy sem” – mondta legutóbbi debreceni előadásán a közönség között sétálgatva a pszichiáter, aki hangsúlyozza, hogy nem megmondja az embereknek, hogy mikor mi csináljanak, hogyan kezeljenek adott problémákat, hanem felkínál megoldási módokat, amiről mindenki eldöntheti, hogy érvényesíti-e azokat a mindennapokban.

Csernus dokinak köszönhetően november 13-án a Lovardában újra olyan nézőpontból tekinthetünk a hétköznapok nehéz helyzeteire, amire esetleg még nem is gondoltunk – így talán átlendülni is könnyebben lehet majd azokon.

HBN-SZL


Belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, a Forum Travel Centerben, az IBUSZ, a Földkörüli Utazás és az OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában