Helyi közélet

2015.10.21. 09:56

Régi-új lemez dalaival érkezik Debrecenbe a Hooligans

Debrecen - November 6-án a Lovardában koncertezik az ország egyik kedvenc zenekara, a Hooligans.

Debrecen - November 6-án a Lovardában koncertezik az ország egyik kedvenc zenekara, a Hooligans.

Csipa, Tóth Tibi és Endi már 19 éve a Hooli­gans szekerét tolják, de szó sincs arról, hogy változna a felállás, továbbra is a baráti alapokra épülő zenekart láthatjuk a színpadon, ám mégis megújult a banda, lemezfronton legalábbis mindenképpen.

Éppen tegnap jött ki a zenekar régi-új albuma, a Nem hall, nem lát, nem beszél, vagyis a legelső Hooligans-korong, ami a 90-es évek hangzásához képest sokkal erősebben szólal majd meg a lejátszókban. A zenekar rajongói azonban nemcsak az újrakiadásnak örülhetnek, hanem annak is, hogy a dupla cd új dalokat is tartalmaz a srácoktól.

Az első lemez lendülete a koncerteken is érezhető lesz, több olyan dalt is játszanak a bulikon a huligánok, amiket régen hallhattunk tőlük, de aki esetleg később kapcsolódott be a zenekar életébe, annak sem kell aggódnia, a pörgős debreceni bulin is előveszik azokat a slágereket, amelyek széles körben ismertté tették a Hooligans zenéjét.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában