Helyi közélet

2015.10.25. 08:57

Péterfy Boritól és a Kiscsillagtól lesz hangos a Hall

Debrecen – Nehéz eldönteni, hogy melyik zenekar a „főzenekar” és ki az „előzenekar”…

Debrecen – Nehéz eldönteni, hogy melyik zenekar a „főzenekar” és ki az „előzenekar”…

Már kaphatók a jegyek a november 14-i Péterfy Bori–Kiscsillag-bulira, amelyet a Nagyerdőn a Hallban rendeznek.

Meghatározó bandák

Nehéz eldönteni, hogy melyik zenekar a „főzenekar” és ki az „előzenekar”, hiszen a hazai könnyűzenei élet két olyan meghatározó bandája lép fel egyazon este a Hallban, akikért külön-külön is megtelne a hely a zenerajongókkal – annál is inkább, mert Boriék és Lovasiék is legutóbb júliusban, a Campus Fesztiválon jártak utoljára Debrecenben, s akkor is pont ugyanazon az estén léptek fel.

Egész hihetetlennek tűnik, de nyolc évvel ezelőtt mászott be a fülünkbe a Hajolj bele a hajamba, a Péterfy Bori-koncertek elmaradhatatlan koncertslágere, a Kiscsillag zenekar pedig már tízéves. 2005-ben alapították a Kispál és a Borz eredeti alapító – leszámítva Kispál Andrást – tagjai, akkor, amikor még a Kispál is aktívan turnézott, hiszen 2010-ben adták búcsúkoncertjüket.

Erős szálon

A jubiláló Kiscsillagról Lovasi András frontember már elárulta, hogy a Semmi konferencia című anyagon dolgoznak, melynek dalait egy erős dramaturgiai szál fogja majd összekötni.

HBN-SzL


A november 14-i, debreceni koncertre belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában