Helyi közélet

2015.10.06. 17:35

Kézmozdulatokból nyíló virágok

Debrecen – Hímzéseken, öltözeteken, szőtteseken, kerámiákon, nemez viseletkiegészítőkön, szarutárgyakon, ötvösmunkákon, gyöngyökön jelenítették meg a tárgyalkotók az Alföld virágait a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület pályázatán, melynek anyagából – mint arra korábbi híradásunkban már utaltunk – a Homokkerti Közösségi Házban tekinthető meg kiállítás, október 16-ig.

Debrecen – Hímzéseken, öltözeteken, szőtteseken, kerámiákon, nemez viseletkiegészítőkön, szarutárgyakon, ötvösmunkákon, gyöngyökön jelenítették meg a tárgyalkotók az Alföld virágait a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület pályázatán, melynek anyagából – mint arra korábbi híradásunkban már utaltunk – a Homokkerti Közösségi Házban tekinthető meg kiállítás, október 16-ig. A tárlatot a következő hónapokban a megye több településén is tervezi bemutatni az egyesület.

HBN | Fotó: Matey István




Debrecen – A 10 éves Homokkerti Közösségi Házat az ünnepi programsorozat nyitórendezvényén a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület által meghirdetett „Az Alföld virágai” című pályázati kiállítással köszöntötték szeptember 30-án.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában