Helyi közélet

2015.10.06. 16:29

Hogy szeret a nő és hogy szeret a férfi?

Debrecen - Nem csoda, hogy egyre gyakrabban tűnik fel a férfi a nő körül, hiszen ő a detektív, akit a férj bízott meg a felesége figyelésével.

Debrecen - Nem csoda, hogy egyre gyakrabban tűnik fel a férfi a nő körül, hiszen ő a detektív, akit a férj bízott meg a felesége figyelésével.Egy előadás, két történet és perspektíva: a Ki fut a nő után, avagy ki után fut a nő című darabot október 8-án, csütörtökön 19 órától mutatják be a Lovardában.

Szabó Győző, Nagy Enikő és Széles Tamás főszereplésével egy parádés vígjátékot láthat a közönség a Lovarda Pódium előadás-sorozat következő bemutatóján, a kétfelvonásos darabot először tekintheti meg a debreceni publikum. Jantyik Csaba rendező a mai korra aktualizálta a ’70-es évek Londonjában játszódó eredeti darabot, ami a férfi-nő kapcsolat vissza-visszatérő kérdéseire keresi a választ: milyen szempontok alapján választ párt a férfi és a nő, vajon jól választunk-e?

A Ki fut a nő után, avagy ki után fut a nő két játékrészből áll, az első felvonásban két ellentétes karakterű férfi szemeli ki magának ugyanazt a nőt. A nagyhangú, vagány, Szabó Győző által alakított szereplő az ábrándos, visszahúzódóbb, Széles Tamás által életre keltett figurával „csap össze” a nő szívéért, míg a második felvonásban az elfoglalt férj mellett kissé elhanyagolt nő kezd el vonzódni egy ismeretlen férfi iránt, aki egyre sűrűbben jelenik meg a mindennapjaiban – nem csoda, hisz a férj által fogadott magándetektív az, akinek a dolga az asszonyka csalárdságának lefülelése lenne.

Az izgalmas, fordulatos és meglepetésekkel teli vígjáték ezen a héten csütörtökön este 19 órától kezdődik a Lovardában, kapunyitás 18.30 órakor.


Az előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában