Helyi közélet

2015.10.22. 10:16

Frei Tamás egy újabb Frei-dossziét ajánl az olvasóknak

Debrecen - Legújabb könyvének bemutatójával egybekötött előadást tart Frei Tamás a Lovardában.

Debrecen - Legújabb könyvének bemutatójával egybekötött előadást tart Frei Tamás a Lovardában.

Október legvégén jelenik meg Frei Tamás legújabb regénye, melyben ezúttal is a magyar származású francia titkos ügynök, André Calvi több földrészre kiterjedő kalandjait követhetik az olvasók. Frei Tamás André útját ezúttal is bejárta, hogy minden részlet, jelenet, szereplő és hangulat leírása pontos legyen. A kötet alkotásának izgalmairól november 3-án 19 órától tart előadást a Lovardában.

A történetnek marokkói helyszínei is lesznek, André az ottani titkosszolgálattal keveredik zűrbe – és ennek mind köze lesz az Agrárbárók regény fő témájához, a magyarországi földosztásokhoz.

Frei Tamás olvasóinak azt ígéri, hogy a negyedik akcióregényében is történik pár érdekes fordulat, hogy a könyv olvasói most is új városokba, tájakra és izgalmas kulisszák mögé juthassanak el.

A november 3-i, Az a fontos, hogy érdekes legyen az életem című előadásban a regény mellett természetesen a világutazó riporter saját kalandjaiba is bepillanthatunk.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában