Helyi közélet

2015.10.15. 10:51

Fiatal színjátszóké a terep a cívisvárosban

Debrecen - Elsősorban egyetemisták munkáit vonultatja fel a csütörtökön kezdődő III. Debreceni Egyetemi Színjátszó Találkozó.

Debrecen - Elsősorban egyetemisták munkáit vonultatja fel a csütörtökön kezdődő III. Debreceni Egyetemi Színjátszó Találkozó. A Debreceni Egyetemi Színház rendezvényére a helyi társulatokon kívül többek között Budapestről, Nyíregyházáról, Pécsről és Szegedről érkeznek csapatok. A szombatig tartó játéknak a Nagyerdei Víztorony, a Nagyerdei Stadion, a Horváth Árpád Stúdiószínház és a Debreceni Egyetem ad otthont.

Az ingyenesen megtekinthető produkciókról esténként a Nagyerdei Víztoronyban neves szakemberek (Lőkös Ildikó dramaturg, Bakota Árpád színművész és dr. Szaffkó Péter, a Debreceni Nyári Egyetem igazgatója) vezetése mellett beszélgethetnek az érdeklődők. A fesztivál repertoárját bővíti egy színháztörténeti előadás, egy középiskolás színházi blokk, egy utazás a Nosztalgia Villamoson, valamint egy koncert, emellett színházi workshopon is részt vehetnek az egymás munkamódszerére kíváncsi fellépők.

HBN


A részletes programot ezen a weboldalon találják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában