Helyi közélet

2015.10.24. 14:20

Érdekes alapfelállású vígjáték a Lovarda színpadán

Debrecen – Hőseink már-már kibogozhatatlan bonyodalomba csöppenek a szerelem miatt.

Debrecen – Hőseink már-már kibogozhatatlan bonyodalomba csöppenek a szerelem miatt.

Parádés vígjátékkal, sztárszínészekkel várja a közönséget a Lovarda Pódium színházi előadás-sorozat következő programja november 5-én a Lovardában.

A Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című kétfelvonásos komédiában a főbb szerepekben Hujber Ferencet, Kiss Ramónát, Gesztesi Károlyt, Bánfalvy Ágit és Száraz Dénest láthatjuk, ők azok, akik egy, már-már kibogozhatatlan bonyodalomba csöppenek a szerelem miatt.

A színjáték központi figurája a gyermekkönyvekkel foglalkozó Philip, aki otthonában egy szerelmeslevelet talál a nappaliban, s rögtön gyanakodni kezd, hogy felesége – akit Kiss Ramóna alakít – megcsalja. A férj azonban nem tudja, hogy nejének barátnője, Linda kapta a levelet, aki estére egy szerelmi légyottra kérte kölcsön a lakást, mivel a háziak éppen nem lesznek otthon. A zavart csak jobban bonyolítja, hogy Linda férje, akit Gesztesi Károly játszik, szintén elkérte a lakást estére, hogy alkalmat teremtsen egy pásztorórára, persze nem a feleségével. Mindehhez még a szobalánynak is lesz egy-két szava, hiszen munkaadói távollétér ő is meghitt találkozót szervezett a lakásba.

Hogy a párok hogyan tudják elkerülni a találkozást, összekeverednek-e a partnerek, az november 5-én 19 órától a Lovardában kiderül.

HBN-SZL


Az előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók. Online jegyvásárlás: www.jegy.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában