Helyi közélet

2015.10.26. 13:37

Eladó a Kosutth utcai romos ház

Debrecen - Eladná az önkormányzat a Kossuth utcai földhivatal mellett, a Kossuth utca 16. szám alatt található, rossz állapotban lévő, földszintes házat.

Debrecen - Eladná az önkormányzat a Kossuth utcai földhivatal mellett, a Kossuth utca 16. szám alatt található, rossz állapotban lévő, földszintes házat. A régóta lakatlan, 1423 négyzetméteres ingatlanon három lakás található, melyeket az 1930-as évek végén építettek. Az egyik födéme 2011-ben beszakadt. A csütörtöki közgyűlés elé kerülő előterjesztés szerint az ingatlan ennek ellenére is sokat, 76 millió forintot ér. Az értékesítésre nyilvános pályázatot akarnak kiírni. A minimális vételárat azonban nem határoznák meg. Ugyanakkor az ingatlanforgalmi szakértők által megállapított forgalmi értéket a beérkezett pályázatok elbírálásánál a közgyűlés majd figyelmbe venné. A pályázó köteles lenne 7 millió forint pályázati biztosítékot letenni.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában