Helyi közélet

2015.10.06. 10:09

Debrecen is hallhatja majd Almási Kitti életvezetési tanácsait

Debrecen - Dr. Almási Kitti nagy sikerű előadása október 13-án végre a debreceni Lovardába is elérkezik.

Debrecen - Dr. Almási Kitti nagy sikerű előadása október 13-án végre a debreceni Lovardába is elérkezik.

Napok alatt került a Bookline sikerlista első helyére dr. Almási Kitti vadonatúj, Bátran élni című könyve, amelyben a népszerű pszichológus az életünket korlátozó félelmek és gátlások gyöngítéséhez, leküzdéséhez kínál stratégiákat, számos, a személyes és a szakmai életéből vett példán keresztül.

Megmaradunk az állóvízben

Az azonos témájú debreceni előadás kihagyhatatlan programnak ígérkezik, hiszen ahol eddig elhangzott, mindenütt vastapssal köszönte meg a közönség.

Sokan szenvedünk attól, hogy vágyunk valamire, van valamilyen ambíciónk, vagy kilépnénk abból, ami fojtogató a számunkra, de azt érezzük: úgysem sikerülne, sőt, esetleg még rosszabb helyzetbe kerülnénk, mint most vagyunk.

Ezért inkább meg se próbáljuk, megmaradunk az állóvízben vagy a szenvedésben. Közben talán utáljuk magunkat, amiért gyávák vagyunk változtatni, de az önutálat még nem ad erőt, lendületet.

Jó humorú, sodró előadás

Ilyen helyzetben fontos egyrészt felkutatni, hogy miből erednek a félelmeink, gátlásaink, másrészt tudatos munkával csökkenteni erejüket, hogy ne akadályozzanak bennünket céljaink elérésében. De hogyan tegyük? Erre a kérdésre igyekszik választ adni Dr. Almási Kitti, rengeteg lehetséges eszközt adva hallgatói kezébe. A nehéz témát a pszichológusnő jó humorú, sodró lendületű, magával ragadó előadói stílusa oldja, és teszi élvezetessé.

A Nyitott Akadémia helyszíni standján – számos más pszichológiai témájú könyv mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni dr. Almási Kitti vadonatúj, Bátran élni című könyvét is, melyet a szerző szívesen dedikál is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában