Helyi közélet

2015.09.25. 14:09

Színpadon a párkapcsolati útvesztő

Debrecen - Két férfi és egy nő alkotja a szerelmi háromszöget, ami nem nélkülözi a bonyodalmakat és félreértéseket.

Debrecen - Két férfi és egy nő alkotja a szerelmi háromszöget, ami nem nélkülözi a bonyodalmakat és félreértéseket.A Ki fut a nő után, avagy ki után fut a nő című vígjátékkal veszi kezdetét október 8-án, csütörtökön este a Lovarda Pódium előadássorozat a Kassai úti rendezvényközpontban.

Szabó Győző, Nagy Enikő és Széles Tamás a főszereplői a Lovarda színházi sorozata keretében műsorra tűzött következő darabnak, ami a férfi-nő kapcsolatát, a párválasztást, a kételyeket, örömöket és lehetőségeket állítja a középpontba – sok humorral.

A Ki fut a nő után, avagy ki után fut a nő című vígjáték olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy mi a vonzóbb a nő számára, a szerénység vagy a magabiztosság, kit választunk és miért választjuk, mi választunk, vagy minket választanak, és a nagy kérdés, hogy vajon jól választunk-e?

Peter Shaffer eredeti története az 1970-es évek Londonjában játszódik, Mia Farrow főszereplésével készült belőle játékfilm. Jantyik Csaba rendező azonban a mai korba helyezte a történetet, hogy még inkább közelebb tudja hozni a darabban felvetett kérdéseket a nézőkhöz.

HBN


Az október 8-án 19 órakor kezdődő – kapunyitás 18.30 órakor – előadásra beléőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debrceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könycesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában