Helyi közélet

2015.09.22. 15:35

Saját hang- és fénytechnikai eszközöket szerzett Püspökladány

Püspökladány - Jól vizsgáztak a városrehabilitációs pályázat keretében a beszerzési eljárást követően idén tavasszal megvásárolt hang- és fénytechnikai eszközök.

Püspökladány - Jól vizsgáztak a városrehabilitációs pályázat keretében a beszerzési eljárást követően idén tavasszal megvásárolt hang- és fénytechnikai eszközök. A technikai berendezéseket a nyári rendezvényeken használta a város és szemben az előző évekkel, az idén már csak egy alkalommal (Zséda élőkoncertje) kellet hang- és fénytechnikai eszközöket bérelni. Ez jelentős megtakarítást eredményezett a programok szervezése során.

A technikai eszközök beszerzése pályáztatása és azok beszerzése között mintegy két év telt el, ennek ellenére a pályázatban rendelkezésre álló összegből műszakilag modern, szabadtérre alkalmas, az általános igényeket kielégítő eszközöket sikerült megvásárolni – tájékoztatta a Naplót Dombi Imréné.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában