Helyi közélet

2015.09.22. 16:21

Országossá vált a helyi néptáncos kezdeményezés

Debrecen - Kezdő felnőtt néptáncosok második országos találkozója zajlott a napokban a megyeszékhelyen. Mint ahogy az elsőt, ezt a találkozót is a Debreceni Népi Együttes szervezte.

Debrecen - Kezdő felnőtt néptáncosok második országos találkozója zajlott a napokban a megyeszékhelyen. Mint ahogy az elsőt, ezt a találkozót is a Debreceni Népi Együttes szervezte. Már akkor kiderült, hogy a rendezvény kinőtte a helyi szintet, az érdeklődés országos, sőt nemzetközi szintű. A rendezvény célja, hogy a hazánkban működő kezdő felnőtt néptánccsoportok tagjai bemutatkozhassanak, megismerkedjenek egymással. További cél, hogy a népviseletek ismét megjelenjenek a táncházakban, a vendégek ismerkedjenek az egykori táncalkalmak hangulatával. A rendezvényre 14 kezdő felnőtt néptánccsoport érkezett, akik a bemutatóikkal megörvendeztették a Nagyerdei Szabadtéri Színpad közönségét is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában