Helyi közélet

2015.09.13. 11:49

Jövő hétvégén Zamat Fesztivál!

Debrecen - A közel kétszáz pálinka és a tíz étterem kínálata mellé a Zamaton élőzene is jár.

Debrecen - A közel kétszáz pálinka és a tíz étterem kínálata mellé a Zamaton élőzene is jár.A Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén a júliusi Campus Fesztivál után szeptember 18–20. között is nagy nyüzsgés várható, annál is inkább, hiszen idén a Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivál a Debreceni Kézműves Fesztivállal közösen várja a látogatókat.

Remek koncertek

A zenei programot pénteken délután 17 órakor Vajda István bárzongorista előadása nyitja, de aznap ad koncertet a Zamat fesztiválsátrában Radics Gigi és a Maszkura és a Tücsökraj is, a Bikini pedig a több mint kétezres tömeget is befogadó Hallban csap a húrok közé. A zenekar tagjai igencsak szeretik a pálinkát, D. Nagy Lajos azt ígérte, a buli után maradnak is kóstolni a pálinkaházaknál.

Szombaton délután ingyenesen látogatható a Mrs. Columbo koncertje, de este játszik a Karaván Familia, a Fábián Juli & Zoohacker, a Hallban pedig fergeteges koncertre készül az Edda, melynek tagjai idén már a harminckettedik, de egyben az eddigi egyik legerősebb lemezzel ajándékozták meg a közönséget. „Három dalt biztosan eljátsszunk az új albumról, de alkalmazkodunk a hangulathoz, ez a varázsa a rockzenének. Fantasztikus hivatás a mienk, hiszen boldogságot viszünk a közönségnek" – mondta Pataky Attila.

A fesztivál vasárnap is várja a közönséget 10–18 óráig, akár a családi ebéd helyszíne is lehet a Zamat, hiszen bőséges ételkínálattal készülnek az éttermek. Vajda István vasárnapi zongorajátéka mellett pedig még a debreceni Panama Magic zenekar is színpadra lép.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában