Helyi közélet

2015.09.29. 11:08

Italozás a boltban

Debrecen - A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit.

Debrecen - A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit.A Kishegyesi úti áruházban 2015. szeptember 28-án délután fél kettő körül megjelent két férfi, akik a sorok között sétálva hívták fel magukra a biztonsági őrök figyelmét. Az egyikük ugyanis levett a polcról két üveg szeszesitalt és egy doboz sört, amiket felbontott és ivott is belőlük, majd visszatette őket a polcra. Társa eközben megpróbálta takarni a 20 éves fiatalembert, azonban a biztonsági őr tetten érte őket és a lopásról bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a 20 és 24 éves helyi lakosokat, akiket meghallgatásukat követően szabálysértési őrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában