Helyi közélet

2015.09.17. 17:53

Intelligens szállítmányozás

Debrecen - A vállalatok igyekeznek egyszerűsíteni, digitalizálni mindennapi tevékenységüket. Igaz ez a szállítmányozási szektorra is!

Debrecen - A vállalatok igyekeznek egyszerűsíteni, digitalizálni mindennapi tevékenységüket. Igaz ez a szállítmányozási szektorra is!

A szerdán tartott előadásokon a debreceni székhelyű Scan Force Kft., és a nemzetközi Magic Software hazai leányvállalata közepes és nagyobb szállítmányozó cégeknek mutatták be azokat a megoldásokat, amelyek megkönnyítik, felgyorsítják a szállítmányozási munkafolyamatokat.

Digitális üzleti intelligencia

A rendezvényen bemutatták a SpedInform Professional nevű szállítmányozási rendszert, amely olyan korszerű informatikai alkalmazás, ami beépített vezetést támogató üzleti intelligenciával rendelkezik. Ennek köszönhetően a vezető naprakész, átlátható jelentéseket kap, ami alapján értelmezni tudja a céget érintő napi problémákat, így könnyedén elkészíttethet egy nyereségét és versenyképességét növelő stratégiát. Szabó Zoltan a Spedinform üzletág igazgatója élő bemutató keretében prezentálta, hogy a fedélzeti adatgyűjtőkből érkező adatok miként támogatják a felsővezetői döntéseket.

Az idei év nagy újdonsága – amely minden szállítmányozót érint – a NAV EKAER rendszerén keresztül történő kötelező adatbejelentés volt. A Magic Software megoldásának köszönhetően bármely cég könnyedén automatizálhatja az EKAER bejelentéseket. A kidolgozott megoldás beilleszthető a cég bármely munkafolyamatába, csökkentve a hibalehetőségeket.

Nincs eltűnt menetlevél!

A Scan Force Kft. ügyvezetője, Nemes Dániel egy kiemelt termékükről, a LIBRA3S integrált, felhő alapú ügyviteli irányítási rendszerről beszélt a bemutatón.

A kifejezetten szállítmányozó cégek számára kidolgozott „menetlevél-tarifáló” program, melynek köszönhetően nincs több eltűnt menetlevél. A cég által forgalmazott népszerű dokumentumkezelő rendszer a DMSone új utakat nyit a szállítmányozásban, használatával könnyedén betarthatók a határidők, nyomon követhetők, visszakereshetők a munkafolyamatok, és teljes biztonságban tárolhatók a cég adatai.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában