Helyi közélet

2015.09.29. 10:03

Halott Pénz: „Debrecen a szívünk csücske”

Debrecen - Marsalkó Dávid szerint, a Hall profi, teljesen nyugat-európai színvonalú koncerthelyszín.

Debrecen - Marsalkó Dávid szerint, a Hall profi, teljesen nyugat-európai színvonalú koncerthelyszín.

A Halott Pénz és a Brains koncertje nyitja jövő héten hétfőn, október 5-én az Egyetemi Napokat a Hallban, előttük pedig Aranyosi Péter szórakoztatja a közönséget.

Három nap, új helyszín

Húzós bulival indul az ősz hagyományos programja, a háromnapos Egyetemi Napok, amit idén új helyszínen, a nagyerdei Hallban rendeznek. A Halott Pénz és a Brains önálló bulijára is igen sokan kíváncsiak, most azonban egy este meghallgatható a két zenekar.

A Halott Pénz nem is olyan régen, a Hall nyitóbuliján koncertezett utoljára a cívisvárosban, de ha azt nézzük, hogy szeptemberben a fővárosban tízezer ember előtt játszottak, nem túlzás azt állítani, Debrecenben is minden hónapban meg tudnának tölteni egy a klubot.

„Debrecen abszolút a szívünk csücske, mindig szívesen megyünk a városba játszani, a Hall pedig profi, teljesen nyugat-európai színvonalú koncerthelyszín” – véli Marsalkó Dávid, a Halott Pénz alapítója.

Az idei év fesztiválsikereket és telt házas bulikat hozott a zenekarnak, de 2016-ra is rengeteg tervük van és továbbra is óriási figyelmet fordítanak az élő koncertekre. „Rengeteget fejlődtünk mind zeneileg, mind a színpadi munkában, az egész zenekar nagyon összeállt. A koncertek szerkezetén, zenei megoldásain és hangszerelésén állandóan változtatunk, hogy a jövőben is újat tudjunk mutatni és a maximumot nyújtsuk a közönségnek” – mondta portálunknak Marsalkó Dávid.

Az Egyetemi Napok október 5-7-i programjaira jegyek elővételben a Lovardában, a Kazánházban, a Campus Pont Jegyirodában, a Tourinformban, az IBUSZ és Földkörüli Utazás irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban és az OTP Travel Silvernél kaphatók.

HBN-SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában