Helyi közélet

2015.09.11. 17:04

Feltörték az autóját? Hiányzik pár értéktárgya? Jelentse!

Debrecen - A debreceni rendőrök sértettek jelentkezését várják.

Debrecen - A debreceni rendőrök sértettek jelentkezését várják.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt nyomoz J. Vilmos és N. Lajos ellen.

A két férfi 2015. április 28-án éjjel Debrecenben feltörtek egy István úton parkoló gépkocsit, majd különböző szerszámokat tulajdonítottak el belőle. A 30 és 24 éves gyanúsítottakat a rendőrség kihallgatta.

Az eljárás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a terheltek 2015 áprilisában és júniusában az István út 87. szám alatt egy fehér gépkocsit, az István út 21. szám alatt a parkolóban egy ismeretlen színű és típusú gépkocsit, a Tócóskert tér 1. szám alatt egy fehér színű Fiat Ducato típusú autót, illetve a Böszörményi út 45. szám alatt egy fehér Mercedes Sprintert is feltörtek. Különböző tárgyakat, értékeket loptak ki a járművekből a bűncselekmények során.

A sértettek felkutatása ez idáig nem vezetett eredményre.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek sérelmére a fenti címeken hasonló jellegű bűncselekményt követtek el vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában