Helyi közélet

2015.09.02. 18:27

Aradszky: „Nekem 8… van”

Debrecen - A 80 éves Aradszky László születésnapi turnéjának első állomása a cívisváros.

Debrecen - A 80 éves Aradszky László születésnapi turnéjának első állomása a cívisváros.

Szeptember 20-án lesz nyolcvanéves az énekeslegenda, Aradszky László. Éppen a születése napján, méltó és impozáns helyszínen, a debreceni Kölcsey Központban tartja ünnepi turnéjának első koncertjét. Sztárvendégként jó barátja, Soltész Rezső lép színpadra; aki mesélt az irigylésre méltó vitalitással megáldott művészről: „Aradszky Laci számomra az abszolút sztár fogalmát testesíti meg" – mondta Soltész Rezső. "Éveken át kísértük őt zenekarommal, a Corvinával, gitárosként álltam mögötte. Elképesztő hatással volt ránk a szeretet, ahogy őt a közönség fogadta. Felvidéken harminc centiméter vastag albumokkal – tele a róla készült fotókkal – jöttek autogramért a tisztelői, és ő mindig hatalmas szeretettel viszonozta a rajongók lelkesedését. Nagyon sokat tanultam tőle, és óriási megtiszteltetés, hogy együtt ünnepelhetek vele a színpadon. Azt is elárulom, hogy énekesi karrierem kezdetén Laci fodrász felesége, Éva mutatta meg, hogyan kell viselni és ápolni a göndör frizurámat" – tette hozzá Soltész Rezső.

Találó címadás

– Nagy sikert váltott ki a születésnapi műsorom címe: „Nekem 8… van” – mondta el Aradszky László. – Bízom benne, hogy a koncerteket is ilyen lelkesen fogadja a közönség. Mint ahogy évtizedek óta mindig, most is a Siliga együttes kísér. Debrecen után két nappal Békéscsabára megyünk, majd Kecskeméten, Szolnokon, Veszprémben és a többi, most még meglepetés helyszínen folytatódik az országjárás. Így egész évben ünnepelek a rajongóimmal – zárta szavait az örökifjú művész.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában