Helyi közélet

2015.08.31. 13:11

Még a tetőt is vitte volna a négy fiatal betörő

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták a négy helyi lakost, akik betörtek a Vágóhíd utcai sporttelepre.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták a négy helyi lakost, akik betörtek a Vágóhíd utcai sporttelepre.

A Debreceni Rendőrkapitányság Betörési Alosztálya lopás megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 23 éves K. Krisztián, a 19 éves C. Dániel, a 18 éves K. Nikoletta és 16 éves fiatalkorú társukkal szemben.



A nyomozás adatai szerint 2015. augusztus 28-án délelőtt egy debreceni, Vágóhíd utcai sporttelepre betört a négy gyanúsított, akik közül K. Krisztián és C. Dániel felment az ott található tornaterem tetejére és elkezdték lefeszíteni a csatornaereszeket és más vaslemezeket. A tornaterem tetejéről a tettesek több méter ereszcsatornát és vaslemezt is elloptak, miközben a két lány az épületben tartózkodott.



A bűncselekményt látta egy a közeli cég alkalmazottja, aki bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező járőrök a négy helyi lakost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók K. Krisztiánt, C. Dánielt, K. Nikolettát és fiatalkorú társukat gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában