Helyi közélet

2015.08.28. 16:19

Ne legyenek ufók a zöld emberek!

Debrecen-Józsa - Megnézhettük, hogyan élik mindennapjaikat egy zöldgondolkodással vezetett iskola diákjai és jó tanácsokat is kaphattunk arra nézvést, hogyan válhat ökoiskolává egy oktatási intézmény pénteken a Debreceni Művelődési Központ Józsai Közösségi Házában.

Debrecen-Józsa - Megnézhettük, hogyan élik mindennapjaikat egy zöldgondolkodással vezetett iskola diákjai és jó tanácsokat is kaphattunk arra nézvést, hogyan válhat ökoiskolává egy oktatási intézmény pénteken a Debreceni Művelődési Központ Józsai Közösségi Házában. A ökoiskola roadshow-t a Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola rendezte. A nap során számos szakmai előadás során gazdagodhattak információkkal a felnőttek, míg a gyerekek interaktív programok nyomán szívták magukba a környezettudatos lét mozzanatait. A diákok zsugorítottak pet palackot, tesztelték „zöldfelfogásuk” mértékét, vizsgálták a Tócó patak vizének minőségét és megismerkedtek az év élőlényeivel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában