Helyi közélet

2015.08.25. 09:09

Megkérdeztük: Önök szoktak-e last minute utakra menni?

Debrecen – Előre tervez. vagy lecsap a hirtelen jött lehetőségre? A nyaralási szokásokról érdeklődtünk.

Debrecen – Előre tervez. vagy lecsap a hirtelen jött lehetőségre? A nyaralási szokásokról érdeklődtünk.

– Nem jellemző. Általában mindig előre tervezünk, mert nem szeretjük a váratlan meglepetéseket. Ha távolra, például külföldre megyünk, akkor előre foglalunk, így a repülőjegy is olcsóbb. Ezen a nyáron Bulgáriát céloztuk meg, igaz, autóval. Azonban így többször és több helyen állhattunk meg, eljutottunk a Kolozsvári Magyar Napokra is – mondta Gégény János.

– Nem szoktam utazni, így a last minute utakat sem veszem igénybe – hallhattuk Csiszár Tamástól.

– Mindig egy adott időpontot választunk ki, amikor mindenki el tud szakadni a kötelezettségeitől. Előre tervezünk, nálunk nem nyerőek a last minute utak – árulta el Kovács Sándor.

– Gondosan, előre szeretjük megszervezni az utazást. A last minute utakról nem sok jót hallottam idáig – osztotta meg velünk Szabó János.

 

– Az interneten szeretem csak úgy böngészni a last minute utakat, mert megvan az álom-úticél. Ha egyszer véletlenül rátalálnék egy jó ajánlatra, rögtön utaznék – nyilatkozott portálunknak Nagy Anita.

HBN-BL | Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában