Helyi közélet

2015.08.12. 20:10

Megegyezhet a tolvajokkal egy böszörményi lopás áldozata

Hajdúböszörmény - Ha a sértett és a két gyanúsított megegyezik a jóvátételről, utóbbiakkal szemben akár be is fejeződhet a büntetőeljárás egy júniusi strandlopási ügyében.

Hajdúböszörmény - Ha a sértett és a két gyanúsított megegyezik a jóvátételről, utóbbiakkal szemben akár be is fejeződhet a büntetőeljárás egy júniusi strandlopási ügyében. A megyei főügyészség közlése szerint a gyanúsítottak egy szatyorból elemelt kulccsal kinyitottak egy öltözőszekrényt, amelyből ruhaneműt, töröközőt, tisztálkodó szert és slusszkulcsot is elvittek. Távozni azonban már nem tudtak, a rendőrök elfogták őket, a zsákmány pedig visszakerült a tulajdonosához. Az ügyészség az elkövetők megbánó magatartását, a sértett megbocsátását és a bűncselekmény körülményeit figyelembe véve 6 hónapra – a megegyezés lehetséges időtartamára – felfüggesztették a büntetőeljárást, közvetítői eljárásra utalva az ügyet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában