Helyi közélet

2015.07.22. 10:12

Várják a Campus Fesztiválra érkezőket

Debrecen - Nagy valószínűség szerint a nem debreceni fesztiválozók zöme szerdán érkezik meg, de az már most biztos, hogy a Nagyerdő környéki panziók magas kihasználtsággal fognak üzemelni – fogalmazott kedden Bakó Csaba, a fesztivál sajtófőnöke.

Debrecen - Nagy valószínűség szerint a nem debreceni fesztiválozók zöme szerdán érkezik meg, de az már most biztos, hogy a Nagyerdő környéki panziók magas kihasználtsággal fognak üzemelni – fogalmazott kedden Bakó Csaba, a fesztivál sajtófőnöke. A korábbi évek tapasztalatai alapján bíznak benne, ezúttal nem, vagy csak minimális szinten lesznek hamis jeggyel érkezők.

– Természetesen a nyitást követően fogjuk látni, mi a helyzet, de jelzem, mindenkinek szigorú ellenőrzésen kell átmennie, így azt javaslom, csakis hivatalos helyről vegyük meg a jegyünket a fesztiválra – hangsúlyozta. Az előkészületek tervszerűen haladnak, még jobban is, mint a korábbi években, problémák sem nagyon akadtak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában