Helyi közélet

2015.07.08. 13:45

Olvasónk küldte: Motorosok, jaj!

Debrecen - <em>Nemrég foglalkozott a Napló a lakosok életét megkeserítő zajártalommal. Nos, ugyanez vonatkozik a városokon átrobogó motorosokra, felturbózott autósokra, lakott területen a sebességkorlátozásokra fittyet hányva</em>.

Debrecen - Nemrég foglalkozott a Napló a lakosok életét megkeserítő zajártalommal. Nos, ugyanez vonatkozik a városokon átrobogó motorosokra, felturbózott autósokra, lakott területen a sebességkorlátozásokra fittyet hányva.

Sokszor a motorosok hátukon „benzintyúkkal” egy keréken, teljes gázzal túráztatva, lámpáknál jobbra-balra büszkén tekintgetnek „ez ám a Hungaroring”.

Nem gondolnak a kisgyermekre, betegekre, pihenni vágyókra. Tudom, többször volt ez téma már, de szerintem az emberek belefásultak, mert a hatóságok semmit sem tesznek. Ez még éjszaka is gyakori jelenség. Kérem legalább lakókörzetekben csendes menetben közlekedjenek! Sok értelmes motoros, autós képes átmenni a városon anélkül, hogy mindenkit felriasztana. Azért fordulok a jobb érzésű motorosokhoz, autósokhoz: a lakókörzet elhagyásával lehet Hungaroringet játszani! Nem beszélve az illetékes szervekről, hogy Debrecen tényleg élhető város legyen.

- Kiss J. István, Debrecen -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában