Helyi közélet

2015.07.10. 15:14

Lesz hol vadulni pénteken és szombaton

Debrecen - Itt a bizonyíték, hogy a szokásosnál szellősebb felhozatal egyáltalán nem jelent minőségbeli visszaesést. Buliajánló a hétvége két napjára.

Debrecen - Itt a bizonyíték, hogy a szokásosnál szellősebb felhozatal egyáltalán nem jelent minőségbeli visszaesést. Buliajánló a hétvége két napjára.

péntek

Free Jam Acoustic a Relax Bárban

Össznépi ki mit tud, ahol 20 perced van arra, hogy meggyőzd a közönséget. A fődíj egy önálló est.


20:00 Tesztüzem est 2.0 - Fűszer-Csemege a Nagyerdei Víztoronyban

A két hete elindult régi-új sorozat második felvonása, ami egyben a Campus Fesztivál előtti utolsó nagy teszt is. Süppedős elektronika, verhetetlen kilátás és olyan fényparádé, amit nem felejtesz el egyhamar!


21:30 Square-koncert az Incognito Clubban

Nehéz Attila és csapata az akusztikus feldolgozások egyik debreceni éllovasai, így erősen ajánlott a részvétel. De végülis az sem nagy baj, ha lemaradsz, szombaton is játszanak a városban, lásd lentebb.


szombat

16:00 Dharma Fröccsterasz a Dharma Klubban

A a Debrec N Bass válogatott DJ-i ötödjére költöztetik ki pultjukat és a jó hangulatot a Dharma teraszára.


19:00 Leoncio / Square a Generációk Udvarában

A Generációk Udvarán a Leoncio, azaz a Malaga Quartet, na és akkor most lehet pótolni a pénteki Square-t. Előbbiek kvintett felállásban:


21:00 Panama Magic az Incognito Clubban

Régi slágerek és saját dalok egyaránt hallhatóak lesznek a Panama Magic incognitós visszatérésén. Rajongóknak és kíváncsi érdeklődőknek egyaránt javasoljuk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában