Helyi közélet

2015.07.30. 10:18

Kelet legfontosabb nyári eseménye ért véget vasárnap hajnalban

Debrecen - Már vannak tervek a következő Campus Fesztivállal kapcsolatban is.

Debrecen - Már vannak tervek a következő Campus Fesztivállal kapcsolatban is.

Az óvatosan százezerhez közelítő látogatószám felveti a kérdést, meddig lehet elég a jelenlegi fesztiválterület – már idén is lehetett arról hallani, hogy néhányak zsúfoltnak tartották a bulizást (igaz, a többség azért inkább annak adott hangot, mennyire jó hely a Nagyerdő a Campusnak). Bakó Csaba úgy nyilatkozott, ők is tudják, nem lehet a végtelenségig tartani a jelenlegi helyzetet, így már most elkezdtek azon gondolkodni, jövőre milyen módon tudnának bővítéseket eszközölni, netán új koncerthelyszínt bevonni. Utóbbit azért is tartanák fontosnak, mivel a nagyszínpadon véges a programhelykiosztás, így ennek is alternatívát szeretnének találni.

Problémamentes közönség

Az is kijelenthető, hogy komolyabb bonyodalom nélkül zajlott le a fesztivál. – A Campus közönsége abszolút problémamentes, orvosi ellátást igénylő esetek csak minimálisan jelentkeztek, azok is leginkább alkoholfogyasztás okán. De eleve jól felkészültünk ezekre, kellő számú egészségügyi dolgozó segítette a fesztiválozókat – mondta el Bakó Csaba, aki arra is kitért, ugyanígy figyeltek a hamis jeggyel vagy karszalaggal érkezőkre, és elég jól ki is szűrték ezeket.

Nyaraláshoz igazítva

A Campus Kelet-Magyarország legfontosabb nyári zenei eseménye, így nem csoda, hogy évről évre nő a látogatók száma. – Nagyon sokan érkeztek Debrecenen kívülről is, tudok olyan idősebb résztvevőkről, akik tavaly itt jártak, idén már direkt ehhez igazítva szervezték meg a nyaralásukat, sőt, jövőre is így fognak tenni – emelte ki a sajtófőnök, s hozzátette, ezernél is több kisgyerek vett részt a rendezvényen, így a fesztiválpiac kiszámíthatatlansága ellenére szinte biztos, hogy a felnövekvő generációk számára is lesz majd igény hasonló találkozókra.

HBN–VÉZS, OCS


Debrecen - Jövőre is a stadion környékén tartják meg a Campus Fesztivált.


A Campus Fesztivállal foglalkozó további cikkeinket itt találja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában