Helyi közélet

2015.07.01. 12:15

Ifjú hadnagyokkal bővült a megyei állomány

Debrecen - Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok négy frissen kinevezett tisztet köszöntött a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Debrecen - Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok négy frissen kinevezett tisztet köszöntött a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem frissen végzett hadnagyait Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta és köszöntötte.

A pályakezdő fiatalok 2015. július 1-jétől a Debreceni Rendőrkapitányság, a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság és a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség állományában teljesítenek szolgálatot. A főkapitányságon az érintett rendőrkapitányságok vezetői és a határrendészeti kirendeltség vezetője is köszöntötte a fiatal tiszteket.


Fotó: police.hu


Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok az ifjú hadnagyoknak tartott beszédében hangsúlyozta, hogy rendőri munkájuk során minden esetben kimagasló teljesítményt kell nyújtaniuk és a legjobb tudásuk szerint, a törvényességet és a szakszerűséget szem előtt tartva kell eljárniuk.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában