Helyi közélet

2015.07.22. 13:07

Elutaztak a jubileumi táborba a ladányi fiatalok

Püspökladány - A korábbi évek gyakorlatát folytatva Püspökladány önkormányzata a helyi Karacs Ferenc Múzeummal együttműködve ismét megszervezte a honismereti – egyben jubileumi XX. Székely–Magyar Honismereti Tábort, amelynek keretei között 15 gyermek 3 kísérővel elutazhatott Erdélybe.

Püspökladány - A korábbi évek gyakorlatát folytatva Püspökladány önkormányzata a helyi Karacs Ferenc Múzeummal együttműködve ismét megszervezte a honismereti – egyben jubileumi XX. Székely–Magyar Honismereti Tábort, amelynek keretei között 15 gyermek 3 kísérővel elutazhatott Erdélybe. A tábornak Püspökladány testvérvárosa, Makfalva ad otthont. A csoport hétfőn indult útnak, és magukkal vitték a ladányiak ajándékait. A tábor résztvevői Makfalván változatos programokon vehetnek részt és megtekinthetik Erdély tájait, településeit – tájékoztatta lapunkat Dombi Imréné polgármester.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában