Helyi közélet

2015.07.09. 10:44

Egy napon át zörög majd a rock Tégláson

Téglás - Igazán sokszínű, mégis egységes lesz az idei, a rock jegyében megrendezendő Tóalj Fesztivál.

Téglás - Igazán sokszínű, mégis egységes lesz az idei, a rock jegyében megrendezendő Tóalj Fesztivál.

Idén már hatodik alkalommal rendezik meg a Tóalj Fesztivált július 11-én a településen. A rendezvény kezdeti célja az volt, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtson helyi és környékbeli amatőr zenekarok számára. Jól muzsikáló zenészekből és énekesekből Tégláson nincs hiány, több jó nevű, egyre nagyobb ismertséggel bíró formáció is működik a településen, Az idei fesztivál viszont már túllép az amatőr zenekarok bemutatásán, és azért szerveződik, hogy a téglási és környékbeli fiatalság (és persze minden más korosztály, aki szereti a zenét) jó hangulatban eltölthető, lendületes bulit csaphasson.

Az idei Tóalj Feszt különlegességét az adja, hogy egységes stílusú lesz, csakis rockot fognak játszani a meghívott zenekarok. Remek formációk jönnek el, köztük a Debrecenben igen népszerű Chrome Rt, a Soul Circus, a Daily Routin Acustic, a nyíregyházi Realmen és Bluesers, a téglási Slack, valamint a felvidéki Southern Comfort, akik a tavalyi évben is fergeteges bulit csaptak Tégláson. Ott lesz a remek zenészekből álló AB/CD is. Motorosfelvonulás, sörivó-, sörhas- és tetoválás szépségversenyt is rendeznek, a jó hangulatról pedig a műsorvezető, DJ William gondoskodik majd.

A szervezők reményei szerint ez a buli összehozhatja a helyi és a más településeken élő fiatalokat, színvonalas szórakozási lehetőséget ad a rockrajongóknak, legyenek téglásiak vagy környékbeliek, vagy akár határon túliak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában