Helyi közélet

2015.07.28. 11:10

Az egyetem Alumni-díjára pályázhatnak

Debrecen - A Debreceni Egyetem Alumni Központja az egyetemmel szoros tudományos és szakmai kapcsolatot ápoló szervezetek számára hirdet pályázatot.

Debrecen - A Debreceni Egyetem Alumni Központja az egyetemmel szoros tudományos és szakmai kapcsolatot ápoló szervezetek számára hirdet pályázatot.

A Debreceni Egyetem megalapította az Alumni-díjat azon szervezetek elismerésére, amelyek támogatják az intézmény céljainak megvalósítását, és kiemelt foglalkoztatói a Debrecenben végzett hallgatóknak.

A pályázatra azok a Magyarországon telephellyel rendelkező szervezetek jelentkezhetnek, amelyek a Debreceni Egyetemmel, a DE Fejlesztéséért Alapítvánnyal, vagy a Debreceni Egyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel együttműködésre irányuló szerződéssel rendelkeznek.

A pályázatnak egyebek mellett tartalmaznia kell a szervezet és az egyetemmel kialakított tudományos együttműködések bemutatást, a Debreceni Egyetemen végzett foglalkoztatottak felsorolását, illetve az egyetemi hallgatók számára elérhető gyakornoki programokat, ösztöndíj-lehetőségeket.

A nyertes ünnepélyes keretek között veheti át a DE Alumni díját, és használhatja a „DE Alumni díj 2015” megjelölést vállalati megjelenéseiben. Emellett kiemelt kommunikációs lehetőséget kap a DE és az Alumni Központ honlapján, valamint kiadványaiban, például a 2016-os DE (tavaszi) Állásbörze kiadványban egy oldalas ingyenes hirdetési felületet.

A pályázatokat augusztus 14-én 12 óráig lehet benyújtani személyesen vagy postai úton a DE HKSZK Alumni Központ címére (4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 94.).

Az eredményhirdetést a Debreceni Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szeptember 6-án 11 órától a Főnix Csarnokban tartják, ahol Szilvássy Zoltán rektor adja át a díjat.

A pályázatról további információ kérhető az [email protected] e-mail címen vagy

az 52/258-025, 52/258-028-as telefonszámokon.

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

- Debreceni Egyetem -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában