Helyi közélet

2015.07.12. 20:55

A vasárnap legfontosabb eseményei

Hajdú-Bihar – Sok fesztivál zajlott a hétvégén megyénkben. A Loki vezetése is megerősítette, hogy Adamo Coulibaly visszatérhet Debrecenbe. Nézzük még történtek még a hét utolsó napján!

Hajdú-Bihar – Sok fesztivál zajlott a hétvégén megyénkben. A Loki vezetése is megerősítette, hogy Adamo Coulibaly visszatérhet Debrecenbe. Nézzük még történtek még a hét utolsó napján!

Fának és kerítésnek csapódott vasárnap az esti órákban egy autó a Monostorpályi úton. Ketten súlyosan megsérültek.


A román másodosztályban szereplő Nagybánya együttesét fogadta a DVSC-TEVA felkészülési mérkőzésen a Debreceni Labdarúgó Akadémián vasárnap.


Novak Djokovic megvédte címét a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon: a világelső szerb játékos a vasárnapi döntőben – akárcsak egy éve – a hétszeres bajnok svájci Roger Federert győzte le négy játszmában.


14 órával a börtönlázadás után egy félbevágott férfi holttestét találták meg, a szerveinek viszont nyoma veszett.


A Debrecen Gladiators 21-14-re verte a Szekszárd Bad Bones-t a Magyar Amerikai Futball Liga Divízió II-jének fináléjában.


Türelemmel viselt hosszú, súlyos betegség után 2015. június 2-án elhunyt Arató Mátyás, a Debreceni Egyetem Informatikai Karának professor emeritusa, Széchenyi-díjas és Akadémiai-díjas matematikus, az ELTE díszdoktora, a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje és az Eötvös József Koszorú kitüntetések tulajdonosa, munkatársunk, tanárunk, kedves jó barátunk. Nyolcvannégy éves volt.


Hogyan és miért sajátíthatjuk el Krisztus gondolkodásmódját? Erre kaphattak választ a Jehova Tanúi Kongresszus résztvevői szombaton.


Brüsszel, 2015. július 12., vasárnap (MTI) – Egyelőre eredmény nélkül szakadtak meg szombat éjjel az egyeztetések a Görögországnak nyújtandó újabb mentőprogramról Brüsszelben, az eurózóna pénzügyminisztereit tömörítő Eurócsoportban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában