Helyi közélet

2015.06.18. 07:22

Több száz juh pusztult el a tűzben Hajdúnánáson

Hajdúnánás - Két nádfedeles juhhodály, egy nyolcszáz négyzetméteres fémszerkezetű színben nyolcszáz nagyméretű körbála, valamint filagória és fakerítés égett teljes terjedelmében Hajdúnánás külterületén szerda este.

Hajdúnánás - Két nádfedeles juhhodály, egy nyolcszáz négyzetméteres fémszerkezetű színben nyolcszáz nagyméretű körbála, valamint filagória és fakerítés égett teljes terjedelmében Hajdúnánás külterületén szerda este. A helyi hivatásos tűzoltókon kívül Debrecenből, Hajdúböszörményből, Nyíregyházáról és Tiszaújvárosból, összesen tíz tűzoltójárművel érkeztek egységek a lángok megfékezésére. A tűzoltást a megyei műveleti szolgálat irányította.

A tűzben elpusztult nagyjából 830 juh, megégett egy erőgép, egy pótkocsi és egy kisteherautó is, valamint egy személy égési sérülést szenvedett. Az oltás legkritikusabb szakaszában egyszerre nyolc vízsugárral több mint harminc tűzoltó dolgozott. Az utómunkálatok jelenleg is folynak.

- Dr. Kiss Szilvia -





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában