Helyi közélet

2015.06.18. 12:32

Bulit ért a Balásházy mozis tablója

Debrecen - A Debreceni Egyetem Balásházy János szakközépiskolájának 12. b osztálya nyerte a versenyt.

Debrecen - A Debreceni Egyetem Balásházy János szakközépiskolájának 12. b osztálya nyerte a versenyt.

Hetek óta a Napló tablóversenye tartotta lázban a diákságot a megyében, főképp azokat, akik neveztek. Összesen több mint 12 ezer lájkot gyűjtött a húsz induló osztály, akik közül a megmérettetés hétfő déli lezárásakor a viadalt a kezdetektől vezető csapat diadalmaskodott 2882 vokssal a Napló Facebook-oldalán zajló versenyben.

A győztes mindent visz

A Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma 12. b osztálya méltán érdemelte ki a legjobb tablónak járó címet és a Hajdú-bihari Napló által felajánlott értékes nyereményt, ami nem más, mint egy érettségi buli a vizsgák végeztével, június 26-án este a Maszekban.

Tiszta udvar, rendes bár

A Simonffy utcán nyíló Maszek Debrecen első utcabárja lesz, ahol nemcsak jót szórakozni, de jót enni is lehet majd. Erre garancia az Ikon séf­je, Pataky Péter neve, ő „bábáskodik” ugyanis a Maszek konyhájában folyó munka felett. A nyertes osztály az elsők között élvezheti majd jövő pénteken az utcabár vendégszeretetét, ínycsiklandozó fogásait, a hely letisztult vagányságát a belváros szívében.

Kreativitás „kimaxolva”

De lássuk, milyen koncepciója is volt annak a tablónak, ami közel háromezer szavazatot szerzett lapunk Facebook-oldalán. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az a Hollywood lenne. Mert a mozi, a csillogás, a sztárok világa köszönt ránk a nem mindennapi alkotásról, ahol mind a 22 diák egy-egy ismert kasszasiker plakátján látható. Olyan filmek főszereplőivé váltak az idén érettségiző fiatalok, mint a Ponyvaregény, a Wall street farkasa vagy a Vasember.

A minden centijében tökéletesen megtervezett tablóra pedig az osztályfőnök szintén rendhagyó fotója teszi fel a koronát, ahogyan a legjobbnak járó Oscar-díjat szorongatva áll „sztárjai” mellett.

Szoros versenyben

Nem lenne azonban fair, ha nem említenénk meg, hogy milyen kevéssel maradt le a győzelemről a Tóth Árpád Gimnázium 13/B osztálya, akik mindössze 13 szavazattal csúsztak le a fődíjról.

A 28 fős csapat végig a sarkában volt a balásházy-s osztálynak, az utolsó pillanatokig harcoltak. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Hőgyes Endre Gimnázium és Szakközépiskola 12.a osztálya lépett 1301 szavazattal.

Ezúton is gratulálunk a nyertes osztálynak és ígérjük, beszámolunk a győztes bulijáról!

HBN–SZFÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában