Helyi közélet

2015.06.29. 11:22

Olvasói levél: Egy kerekesszékes lány magánya

Nádudvar - Szokatlan kérés érkezett a Naplóhoz, de reméljük, nem marad visszhangtalan.

Nádudvar - Szokatlan kérés érkezett a Naplóhoz, de reméljük, nem marad visszhangtalan.

A Nádudvaron lakó családból az édesanya így írt:

Két beteg gyermekem is van, és a fiút szerencsére több barát is boldogítja az életben. Azonban a lányom, aki 23 éves és tolószékes, nagyon magányos. A kortársai nem tudják elfogadni az ő helyzetét. Jólelkű, szelíd, sokoldalú. De hiába vannak modern technikák, amelyek összekötik az embereket, egyik sem pótol egy szívvel teli élőlényt, akivel mindent megoszthat. Természetesen én mellette állok, de egészen más egy anya és egy barátnő. Volt ugyan neki egy igazi barátnője, de az magára hagyta, amikor kapcsolata lett egy fiúval.

Annyira örülnék, ha megismerkedhetnénk egy kedves lánnyal vagy lányokkal, akik időnként meglátogatnák őt és beszélgetnének vele.

Nem lakunk messze Debrecentől, még az útiköltséget is kifizetnénk, ha ezáltal betölthetnénk egy fájó hiányt. Ha valaki segíteni tud ebben, hívja a következő számot: 06-30-450-99-26” – írta a Naplónak a fiatal leány édesanyja.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában