Helyi közélet

2015.06.26. 16:32

Megnéztük, mit ad a debrecenieknek az utolsó júniusi hétvége

Debrecen - Végre megnyílik a Nagyerdei Víztorony, de ezen kívül is rengeteg program várja az éjszaka népét Debrecenben. És talán már az időjárás sem nyomja majd rá a bélyegét erre a hétvégére.

Debrecen - Végre megnyílik a Nagyerdei Víztorony, de ezen kívül is rengeteg program várja az éjszaka népét Debrecenben. És talán már az időjárás sem nyomja majd rá a bélyegét erre a hétvégére.

péntek

18:00 Dharma Fröccsterasz az Ifjúsági Házban

Ezt már talán meg se kell említenünk, annyira magától értetődő: válogatott DJ-k szabják majd fazonra Debrecen éjjeli hangulatát.


20:00 Tesztüzem Est / Víztükör Tárlatköszöntő Buli / Fűszer-Csemege Helyszínavatás a Nagyerdei Víztoronyban

Hivatalosan is megnyílik a víztorony, kezdésnek a Modemből már jól ismert Fűszer-Csemegével indítanak. Zenél Kisszántó és Dr. Juzztice. Ilyesmire készüljünk, na meg sok minden másra:


20:00 Aznaposok 4-es a Roncsbárban

Slágerek a világ minden tájáról, átlag feletti tálalásban.


21:30 Zselenszky az Incognito Clubban

Az Eleven Hold és sok más formáció szerzőjének csapata főleg a grunge-ból merít, de ha kell, akusztikus üzemmódban is megállja a helyét. Ezt mindenki tesztelheti pénteken az Eötvös utcában.


szombat

20:30 Tér-Hódítás – Jazz Session az Ady Parkban

A színház mögötti tér ezúttal egy szakajtónyi jazzel telik meg, Újhelyi Kinga előadásában. Bízzunk benne, hogy az időjárás sem rondít majd bele az összképbe.


21:00 Karibra Kollektíva az Incognito Clubban

Tóth Emese, Karácsonyi Szabolcs, Ibrányi András, Fábry András és Kovács István blueskvintettje ad bő kétórás koncertet, hogy mindenkinek legyen elég ideje tételről tételre bevizsgálni az éjszaka legapróbb színfoltjait.


Valamikor este: Zárómulatság a Bakelit Caféban

Ahogy azt már megszokhattuk, nyárra bezárja kapuit a Bakelit Café. Idén a csukóbulit kétfelvonásosra tervezték, péntek este Zsófi és a Powerbitches koncertezik, szombaton pedig DJ Kornél pörgeti majd a közönség legnagyobb kedvenceit.


vasárnap

20:30 „Estére Indul Az Ezred” - Koncert a világháború elesett katonái emlékére a Kölcsey Központban

A darabban a frontra készülő, majd harcoló honvéd sorsán keresztül kapunk betekintést a háború borzalmait megjárt katona életébe és érzéseibe - szól a hivatalos programleírás. A koncertet eredetileg a szadadtéri színpadon tarották volna meg, de a várható rossz idő miatt az utolsó pillanatban áttették a Kölcseybe.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában