Helyi közélet

2015.06.15. 09:36

Kikapcsolódna? Utazzon velünk!

Debrecen - Fedezze fel velünk térségünk nevezetességeit, nagy hagyományokkal bíró eseményeit.

Debrecen - Fedezze fel velünk térségünk nevezetességeit, nagy hagyományokkal bíró eseményeit.

A jövőben ezzel a mottóval invitáljuk olvasóinkat egynapos kirándulásokra, utazásszervező partnerünk, az Expert-Holiday Utazási Iroda jóvoltából. Célunk, hogy egy-egy kiemelkedő programról, látnivalóval kapcsolatban ne csak hírt adjunk, hanem arra is lehetőséget kínáljunk, hogy Ön közvetlenül is részese lehessen ezeknek.

Első úti cél június 20-án Sátoraljaújhely, ahol idén 13. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Vad- és Halételfőző Versenyt. Az ínycsiklandozó falatok mellett számos érdekes programmal várják az idelátogatókat, lesznek: koncertek, solymászbemutató, trófeakiállítás, favágó verseny, valamint „Ízek udvara” is, ahol a versenyre nevezett ételek kóstolására lesz lehetőség. A Zemplén Kalandparkba is ellátogatunk. Egy héttel később, június 27-én az idén 30 éves Aggteleki Nemzeti Parkba tervezünk kirándulást, ahol a vörös-tó túrán megcsodálhatjuk Magyarország legmagasabb állócseppkövét, valamint a Baradla-barlang legnagyobb termét is. A festői szépségű Jósvafőre érkezünk, mely műemléki jelentőségű ófaluja népmeséink hangulatát idézi. Ráadásul a világ legnagyobb könyvének megtekintésére is lehetőség nyílik Szinpetriben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában