Helyi közélet

2015.06.26. 17:03

Ha minden igaz, nem mossa el az eső a Centrál Színház előadását

Debrecen - Az Országos Meteorológia Szolgálattól érkezett kedvező időjárási előrejelzések alapján a Centrál Színház „<em>Függöny fel!</em>” című vígjátékának 2015. június 26-i (pénteki) előadása az előzetes terveknek megfelelően a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Debrecen - Az Országos Meteorológia Szolgálattól érkezett kedvező időjárási előrejelzések alapján a Centrál Színház „Függöny fel!” című vígjátékának 2015. június 26-i (pénteki) előadása az előzetes terveknek megfelelően a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Az előadás kezdési időpontja (20:30) szintén változatlan.

Javasoljuk, hogy a megszokottól várhatóan hűvösebb időjárásra való tekintettel melegebb öltözékkel készüljenek.

Ahogy arról korábban hírt adtunk róla a „Függöny fel!” június 25-én elmaradt előadását az előzetesen meghirdetett június 27-ei esőnapon pótolják.

Az esőnapi előadás pontos helyszínével (kedvező időjárás esetén Nagyerdei Szabadtéri Színpad, kedvezőtlen körülmények esetén Kölcsey Központ) kapcsolatban legkésőbb június 27-én (szombaton) 12:00-ig kaphatnak tájékoztatást a www.nagyerdeiszabadteri.hu, illetve a www.fonixinfo.hu weboldalakon.

- Kerekes Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában