Helyi közélet

2015.06.09. 18:53

A keddi nap legolvasottabb cikkei

Hajdú-Bihar - Hogy eseménydús napunk volt, az nem kifejezés. Kattintsanak összefoglalónkra és Önök is meglátják!

Hajdú-Bihar - Hogy eseménydús napunk volt, az nem kifejezés. Kattintsanak összefoglalónkra és Önök is meglátják!

Balmazújváros - Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy személyt kedd délelőtt a 3316-os úton történt baleset során Balmazújváros határában.


Debrecen – Debreceni méhekkel poroztatnák be az amerikai mandulafákat.


Országszerte több járásra, valamint a fővárosra is másodfokú riasztást adtak ki a várható heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt kedden. Már a következő órákban heves zivatarokra, felhőszakadásra kell számítani.


A szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint le kell vonni a tanulságokat a Debreceni Terápiás Ház ügyéből, és rendszerszintű garanciák kellenek, hogy minden esetet elkerülhessenek, amely hasonló körülmények kialakulásához vezethet.


Szeretnénk köszönetet mondani valamennyi megyei jogú város kormánypárti polgármesterének, aki eddig tárgyalt velünk, megjelent a fórumainkon; vagy kártyamentes mérkőzésért emelte fel a hangját; vagy aki - annak ellenére, hogy maga is megszavazta a törvényt - szóvá tette az utaztatással kapcsolatos abszurditást, illetve a jegyvásárlás körül kialakult nézőriasztó jeleneteket! Köszönet a sajtó valamennyi - a problémákkal korrekten foglalkozó - munkatársának, hogy írt a valós problémákról!


Megpusztulsz a hőségben, de nincs pénzed légkondira? Mutatunk egy príma megoldást, amivel 10 perc alatt, nagyjából 2200 forintból össze tudsz dobni egy működő légkondit.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában