Helyi közélet

2015.05.28. 16:22

VillámKvíz: a DKV és a DV Parking közös játéka

Debrecen - A Jedlik Ányos Terv irányelveihez kapcsolódóan Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt., valamint a DV Parking Kft. közösen kíván tenni a cívisváros környezetének védelméért.

Debrecen - A Jedlik Ányos Terv irányelveihez kapcsolódóan Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt., valamint a DV Parking Kft. közösen kíván tenni a cívisváros környezetének védelméért. A környezetvédelmi világnap alkalmából 2015. június 5-én egész napos rendezvényt tartunk Debrecenben „Zöld közlekedés, elektromos járművekkel a környezetvédelemért” címmel.

A DKV Zrt. és a DV Parking Kft. VillámKvíz néven 7 kérdésből álló játékot indít a debreceni kereskedelmi rádiókban.

2015. május 29-től, 2015. június 3-ig hallgasd a debreceni kereskedelmi rádiókat, lájkold a DKV Facebook-oldalát, küldd el üzenetben a helyes választ és gyűjtsd be az ajándékokat!

A játék részvételi feltételeiről részletesen olvashatunk a www.dkv.hu internetes oldalon, vagy  a DKV hivatalos Facebook-oldalán.

- Csohány Andrea -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában