Helyi közélet

2015.05.27. 15:38

Világhírű példaképe előtt játszana a Skafunderz

A debreceni Skafunderz is esélyes arra, hogy Manu Chao előtt lépjen színpadra a Budapest Parkban.

A debreceni Skafunderz is esélyes arra, hogy Manu Chao előtt lépjen színpadra a Budapest Parkban. A világhírű énekes öt együttes közül dönti majd el, ki lépjen fel előzenekaraként a július 13-i koncertjén. A Facebookon indított szavazás értelmében az öt legtöbb lájkot gyűjtő zenekar videóját elküldik Manu Chaonak és csapatának, akik kiválasztják, kit szeretnének a színpadon látni.

Rácz Tamás, a Skafunderz énekes-gitárosa a Hajdú Online-nak elmondta, az első öt versenyző között néhány száz voks a különbség, zenekaruk pillanatnyilag a negyedik helyen szerepel.



- Manu Chao tinikorom óta a példaképem, nagyon nagy megtiszteltetés lenne előtte játszani. Nem akarok semmit sem elkiabálni, de zeneileg is közel állunk egymáshoz, ezért bízom benne, hogy mi állhatunk színpadra - fogalmazott a Skafunderz frontembere. A június 10-ig tartó szavazáson itt segítheti az együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában