Helyi közélet

2015.05.09. 16:38

Romániai és magyar motorosok figyelemfelhívó túrája

Debrecen - Pénteken Zilah főteréről indult a Tiszteljük Egymást a Közlekedésben nemzetközi figyelemfelhívó 3 napos motoros túra romániai és magyar résztvevőkkel, akik a tasnádi éjszakázás után szombaton dél körül lépték át a határt, majd Debrecenben a Mikepércsi úti Tesco parkolóban gyülekeztek, onnan indultak tovább Berettyóújfaluba, illetve Füzesgyarmatra.

Debrecen - Pénteken Zilah főteréről indult a Tiszteljük Egymást a Közlekedésben nemzetközi figyelemfelhívó 3 napos motoros túra romániai és magyar résztvevőkkel, akik a tasnádi éjszakázás után szombaton dél körül lépték át a határt, majd Debrecenben a Mikepércsi úti Tesco parkolóban gyülekeztek, onnan indultak tovább Berettyóújfaluba, illetve Füzesgyarmatra. A békési városban eltöltött éjszaka után a nemzetközi társaság újra átlépi a határt, és vasárnap Nagyszalonta érintésével Nagyváradon fejezi be a háromnapos túrát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában