Helyi közélet

2015.05.11. 09:21

Megáll az esővíz a járdán

Debrecen - Gond van esőzés után, mert folyamatosan seperni kell a vizet az épület előtt.

Debrecen - Gond van esőzés után, mert folyamatosan seperni kell a vizet az épület előtt.Bár a múlt évben átadták a felújított bicikliutat Gulyás Pál Kollégium előtt, az út használói, de főleg a diákotthon dolgozói mégsem elégedettek.

Vizsgálódnak majd

Az út a kollégium előtt lejt, és összegyűlik a víz, amit esős időben folyamatosan seperni kell. A kivitelező, ugyan megígérte, hogy korrigálja a hibát, azaz elvezető rácsot tesz oda, hogy elnyelje a vizet, de ígéretét a mai napig sem teljesítette. Ezért a diákok azóta is kerülgetik a tócsákat. A problémával megkerestük a városházát, ahonnan a következő választ kaptuk: Az önkormányzat szakemberei, a műszaki ellenőr és a kivitelező közös bejárást fog tartani az érintett területen.

Az önkormányzat – mint megrendelő – a kivitelező szerződésben rögzített garanciális kötelezettsége terhére elrendeli a probléma mielőbbi megszüntetését – ígéri a városháza.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában