Helyi közélet

2015.05.13. 08:16

Bizonyosan felfalják a nagyok a kicsiket?

Debrecen - Fontos kérdések kerülnek „terítékre” KKV Csúcstalálkozón.

Debrecen - Fontos kérdések kerülnek „terítékre” KKV Csúcstalálkozón.Bár hosszú ideje úgy tűnik, hogy a világ a teljes globalizáció felé halad és a multinacionális vállalatok szerepe a vártnál is meghatározóbb, mégis adódnak kérdőjelek: szaporodnak a családi vállalkozások, új divatja van a helyi termékeknek. Minden szinten önálló identitások jönnek létre, ami ellentmond ugyan a korábbi prognózisoknak, de nem a józan észnek.

Mi az a terület, ahol a családi vállalkozás jobb, mint a globális vállalati? Szolgálják-e a világ hosszú távú fejlődését a mikrogazdaságban való fejlesztések? Milyen legyen a multik és a mikrók viszonya? Kell az állam szabályzó szerepe, vagy a két szélső mérettartomány magától is együtt tud működni? Szükségszerűen megosztják és felemésztik a multik a kicsiket? Ezek a kérdések is asztalra kerülnek Debrecenben, a május 14-i KKV Csúcstalálkozón – invitálnak a szervezők a Kölcsey Központ Nagytermébe. A 13 órától kezdődő vitán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában