Helyi közélet

2015.04.19. 16:06

Színen a férfi-nő kapcsolat

Debrecen - Verebes Linda és Pindroch Csaba évek óta sikerrel játszott komédiát hoznak a Lovardába.

Debrecen - Verebes Linda és Pindroch Csaba évek óta sikerrel játszott komédiát hoznak a Lovardába.

Öt különböző sztori, melyek fókuszában a férfi-nő kapcsolat áll: a Mr. és Mrs. című darab – a valóságban is – házaspár főszereplői, Verebes Linda és Pindroch Csaba harmincfős stábbal alkották meg az előadást, amelyben az első randevú izgalmától kezdve a válófélben lévők vívódásáig több érdekes szituáció elevenedik meg a színpadon.

– Az épp válás időszakában lévő pár jelenetét szeretjük a legjobban, mert hiába sok a veszekedés, mégis működik kettejük között a kémia – emelte ki lapunknak Verebes Linda. – Sokan a saját kapcsolatukban nem tudnak eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha másik nem lenne: mi ezt megélhetjük a színpadon, ami számunkra is egy izgalmas utazás – tette hozzá a férj és színpadi partner, Pindroch Csaba. – A bemutató óta ritmusában és magabiztosságában sokat fejlődött az előadás, jót tettek neki a mögöttünk álló évek – véli Verebes Linda.

Pindroch Csaba konkrétan egy éve szabadult fel igazán: – Az első két évben a produceri énemből fakadóan mindig próbáltam valami hibát találni benne, sokkal inkább a közönség kiszolgálására összpontosítottam, mint a társamra. Ez egy éve változott meg, azóta én is boldog vagyok a színpadon és megszűnt bennem a feszültség – fogalmazott.

HBN–SZL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában