Helyi közélet

2015.04.23. 09:02

„Szeressétek a nótákat”

Debrecen - Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László is a sztárvendégek között lesz május 10-én vasárnap.

Debrecen - Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László is a sztárvendégek között lesz május 10-én vasárnap.

Újra felcsendülnek a Lovarda színpadán a szívhez szóló, édesanyákat és a tavaszt egyaránt köszöntő dallamok. Az operett- és magyarnóta-gála mottója is lehet a felvidéki énekes páros egyik lemezének a címe: Szeressétek a nótákat.

A nótázó állatorvos, Dóka Zsuzsa és az éneklő matematikatanár, Bősi Szabó László már több alkalommal megörvendeztették már a Lovarda közönségét. Ők harmadik évtizede járják páratlan sikerrel a magyarlakta települések színpadait Felvidéktől Marosvásárhelyig. Meghívásuk van minden jelentős falunapra és színpadi rendezvényre, különös átéléssel szólaltatnak meg minden magyar dalt, repertoárjuk a népdaltól az operáig, az örökzöldektől a világslágerekig terjed.

Hangjukkal, kedves és közvetlen előadásmódjukkal nemcsak meghódítják hallgatóikat, de a magyar nótát is igyekeznek méltó rangjára emelni. A következő műsorukban kedvelt operett részleteket és hazafias nótákat egyaránt énekelnek. Külön figyelemmel készülnek az édesanyák köszöntésér és nagyon várják a hallgatósággal való találkozást.

A május 10-i magyarnóta-előadás további szereplői: B. Tóth Magda, Szeredy Krisztina, Szóka Júlia, Lukács Tímea és Vásárhelyi Prodán Miklós. A zenét Sárközi Béla budapesti cigányzenekara szolgáltatja.

HBN


Belépőjegyek kaphatók a Napló-székházban (engedményesen), az Ortopédcipő-boltban a Halköz üzletházban és a rendezőnél 1500, 2300, 2700 és 3000 Ft-os árakon. Jegyértékesítés és további információk: 06-30/6342-844 , 06-52/710-038 (este).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában