Helyi közélet

2015.04.24. 16:10

Segítségnyújtás közben zárta ki magát a villamosvezető

Debrecen - Egy idős hölgynek próbált segíteni, miközben kizárta magát a vezetőfülkéből egy villamossofőr délután.

Debrecen - Egy idős hölgynek próbált segíteni, miközben kizárta magát a vezetőfülkéből egy villamossofőr délután. A villamosvezető kizárta magát, leállt a közlekedés - olvasható a Debrecenben Hallottam Facebook csoportban. Mint azt Csohány Andrea, a DKV. Zrt. kommunikációs és marketing előadója portálunknak elmondta, a villamossofőr egy idős hölgynek segített felszállni a Honvéd utcai megállónál, csakhogy mire felértek a járműre, a vezetőfülke ajtaja becsukódott a kulcs pedig bent maradt, amit a sofőr nem ért el.

Ezt követően megvárták a mögöttük haladó villamost, amely sofőrjének elég hosszú keze volt ahhoz, hogy elérje a kulcsot. Csohány Andrea kiemelte, az incidens nem okozott fennakadást a közlekedésben, a sofőr cselekedete pedig példaértékű, amit az utasoknak is követnie kellene. Megjegyezte, az utasok közül senki nem sietett a néni segítségére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában