Helyi közélet

2015.04.18. 07:31

Sarkvidéki táj és építészet a képeken

Hajdúböszörmény - 66. Északi szélesség címmel Tímár József természetfotós legjobb lappföldi fotóiból, valamint Fehér Láng címmel Szentiváni János fotóművész finn építészetről készült fényképeiből nyílt kiállítás Hajdúböszörményben, a Sillye Gábor Művelődési Központ kiállítótermében és galériájában péntek este.

Hajdúböszörmény - 66. Északi szélesség címmel Tímár József természetfotós legjobb lappföldi fotóiból, valamint Fehér Láng címmel Szentiváni János fotóművész finn építészetről készült fényképeiből nyílt kiállítás Hajdúböszörményben, a Sillye Gábor Művelődési Központ kiállítótermében és galériájában péntek este. A Magyar-Finn Baráti Társaság Hajdúböszörményi Csoportja és a Szabadhajdú Nonprofit Kft. szervezésében létrejött tárlat vendégeit Kiss Attila polgármester köszöntötte. A tárlatot Nagy Gyula, a baráti társaság elnökségi tagja nyitotta meg. A kiállítás május 6-áig tekinthető meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában